Vellykket Cykelløb i Gågaden - trods vejret drillede

Lørdag blev klubbens sponsorcykelløb afholdt i Nykøbings Gågade. Trods vejret bestemt ikke var med arrangørerne, blev løbet en stor succes. Såvel økonomisk som afviklingsmæssigt.

Ikke et eneste styrt eller andre ulykker eller defekter på cyklerne, blev der rapporteret om. Ret imponerende med de våde og meget farlige brosten in mente.

Naturligvis passede rytterne på sig selv men selvsagt kostede det et par omgange over de fem kvarter, man kørte set i forhold til i fjor, hvor solen skinnede og der ikke faldt en dråbe. De tabte omgange blev dog indhentet senere i baren.

Løbets resultat er opgjort og der blev kørt imponerende 51.369 kroner ind til klubbens vigtige ungdomsarbejde. Og det på trods af, at normalt pengetunge ryttere af forskellige årsager havde måtte melde fra.

Undervejs blev der delt rundhåndet ud af indkomne gaver sponsoreret af forretningslivet, vilkårligt og aldeles usportsligt styret af de to lystige ungersvende Tim Gideon og Mogens Elmer, der også fungerede som løbets kommentatorer.

Der var tre hovedpræmier. Pia Tangemann viste forbløffende god form og fik præmien for at have kørt flest penge ind, nemlig 7.456. Den tilsvarende kategori i juniorklassen blev vundet af Mikkel Brandt Poulsen, der modtog en lækker ketcher, så han kan være med at forsvare det Sjællandsmesterskab for U 15 hold, som han for nylig var en del af. Mikkel kørte 6.022 ind.

Endelig blev løbets vinder Jonas H. Jørgensen, der kørte hele 39 runder på de 75 minutter. Jonas var en omgang foran sidste års vinder Jan Olsen på andenpladsen.

En lille solstråle midt i regnen. Den nu 70 år gamle motionspiler i klubben Hanne Olrik, præsterede at køre 25 runder. Hanne var i øvrigt en god medhjælper ved hele arrangementet. Så meget mere imponerende, idet hun på samme tid for et år siden var meget tæt på at dø efter svær sygdom!

Ungdomsudvalget vil hermed også gerne takke sponsorerne for den flotte støtte, Hjemmeværnet for et stort arbejde med at holde gaden afspærret samt rytterne, de mange hjælpere og ikke mindst de to kønne præmieuddelere og tidligere spillere i NB, Merete Bagger og Maria Rej.

Vi ses igen i 2016 til en ny udgave af Tour de NB - og her vil vi slå alle tidligere rekorder!

Nykøbing Sjælland Badmintonklub | Savværksvej 1A | 4500 Nykøbing Sj. | Tlf.: +45 51 23 27 74