Kære turneringsspillere

 

Nu kan vi ikke rigtig ligge på den lade side længere. Der er jo turneringer fra sæsonstart - ja sågar i august måned. Når vi når til de turneringer, der skal tilmeldes efter d. 31. august, så skal I (som de turneringsrutinerede) selv tilmelde jer turneringer. Herom i et senere brev. Men hvis I ikke kan finde ud af det lige nu, så må I godt maile til mig, når I vil tilmeldes nogle af de tidlige turneringer, som skal tilmeldes inden 1. september. Så sender jeg bare regningen til jer, når jeg har tilmeldt.

 

I skal gå ind på "Badmintonpeople" og kigge på sæsonplanen for Sjælland, DGI Midt- og Vestsjælland samt København. Her kan I se alle sæsonens relevante turneringer, samt hvornår tilmeldingsfristen er.

 

Jeg kan da fortælle at Magnus allerede har tilmeldt sig to turneringer i august måned. Den første d. 19. og 20. august

 

Som I kan se på nedenstående, så er der 25 spillere, der er inviteret til denne træning inden den egentlige sæson starter. Hvis nu de fleste dukker op, så vil der naturligvis være nogle oversiddere ind imellem. Det er ikke et krav, at I kommer inden september - dette er ment som et tilbud, især til spillere, der gerne vil hurtigt ud i nogle turneringer.

 

Flg. er inviteret til ekstratræning i august:

 

Elias Grant Jørgensen, Aron Ellevang Hansen, Aksel Grütter, Magnus Hansen, Emma Manhart, Noor Meldgaard-Heijnsdijk, Anton Jespersen, Jonathan Hviid Østergaard, Karoline Højer Jørgensen, Igor Renauld, Sofus Jespersen, Thomas Gideon, Emilie Crawfurd, Ida Poulsen, Tobias Hundebøl, Emil Grenaa Petersen, Sebastian Schiøtz, Andrea Højer Jørgensen, Nikolaj Bo Larsen, Mikkel Brandt Poulsen, Henrik Bo Larsen, Emma Olsen, Melinda Wozniak, Mads Larsen og Lucas Thue Jensen

 

Træningerne ligger som følger (det er de dage jeg kan):

 

tirsdag d. 15/8                    17 - 19

torsdag d. 19/8                   16 - 18

mandag d. 21/8                   17 - 19

onsdag d. 23/8                    17 - 19

tirsdag d. 29/8                    17 - 19

 

Med sportslig hilsen

Nils Sander

Nykøbing Sjælland Badmintonklub | Savværksvej 1A | 4500 Nykøbing Sj. | Tlf.: +45 51 23 27 74