Sjællandsmesterskab til Nykøbing Sj. Badmintonklub

 

Tredje gang blev lykkens gang. Efter sølv sidste sæson og sølv igen i indeværende sæson til U13 D-holdet (Nikolaj Bo Larsen, Anton Abildtrup, Matti Elisiussen, Jakob Gensmann, Tobias Hundebøl og Mikkel Brinks) tirsdag aften, så lykkedes det for U15 C-holdet at tilspille sig guldet torsdag aften ved finalestævnet i Tåstrup.

En nervepirrende semifinale mod Greve endte 3 - 3. Så skulle der tælles sæt, og her vandt Nykøbing 8 - 7.
Det var Nykøbing-holdets større bredde, der i den sidste ende gjorde udslaget.

Finalen stod mod Hørsholm, og det skulle vise sig at være en meget lettere opgave end semifinalen. Lucas Thue Jensen måtte ud i tre sæt, før han kunne trække stikket hjem, medens Mikkel Poulsen, Mads Larsen og Frederik Nielsen vandt deres singler komfortabelt. Så var sejren i hus inden de to doubler, og her delte de to klubber i porten, så Nykøbing vandt finalen med 5 - 1.

Det er ind til videre kulminationen på 3 års intensivt ungdomsarbejde i klubben. Ungdomsudvalget er i gang med at effektuere en 7-årsplan for klubbens ungdom.
For tre år siden var der én klassificeret spiller i klubben, nu er man oppe på elleve.
Der er spændende år forude.

Jo, det var en stolt USU-formand og træner Nils Sander samt holdleder Hjørdis Poulsen, der kunne køre hjem med et sjællandsmesterskab og en pokal til klubben.     

 

Venlig hilsen Nils Sander

På billedet ses med guldmedaljer fra venstre: Holdleder Hjørdis Poulsen, Henrik Bo Larsen, Frederik Nielsen, Mikkel Poulsen med pokalen, Mads Larsen, Lucas Thue Jensen og træner Nils Sander

Nykøbing Sjælland Badmintonklub | Savværksvej 1A | 4500 Nykøbing Sj. | Tlf.: +45 51 23 27 74