Nyhedsbrev 2022-2023


                                                                                                                                  29.11.2022

 Nykøbing Badmintonklub nyheder

 

Mulighed for familiemedlemskab i weekends

Bestyrelsen har igangsat et nyt initiativ; nemlig et familiemedlemskab. Her kan familien melde sig ind samlet for kr. 1500 årligt. Er der i forvejen en i familien der er aktivt medlem, så gives der en ekstra rabat på kr. 500. Med et familiemedlemskab kan familien spille fredag mellem 14 og 19 samt lørdage og søndage mellem 9 og 17.

Se mere på vores hjemmeside.

 

Vi skal spare på energien!

Vi bruger mange penge på belysning og opvarmning af hallen. Derfor drøfter bestyrelsen hvordan vi kan spare. En ting er at vi alle skal blive bedre til at slukke lyset når vi forlader omklædningsrum og toiletter. Noget andet er at se på vores belysning. Alene i hallen har vi mere end 100 lysstofrør. Dem håber vi at kunne udskifte til LED-rør inden for de næste måneder. Dermed kan vi reducere el-forbruget til belysning af hallen med ca. 50%. Vi er opmærksomme på, at LED giver et andet lys, men det håber vi at vi kan tage højde for.

 

Kan du hjælpe et par timer i weekenden 2. – 3. december???

Vi udlåner hallen til 3 arrangementer: Fredag den 1. holder Odsherred kommune julefrokost; lørdag den 2. er det Granhøjens tur og søndag den 3. afholder Nykøbing Sj. Varmeværk informationsmøde. Det betyder at vi skal sørge for pålægning af tæpper, opstilling af borde og stole m.m. samt oprydning/støvsugning mellem de forskellige arrangementer. Lone har sat tilmeldingssedler op til de enkelte opgaver. De enkelte opgaver kan klares på et par timer. Det vil være rigtigt rart hvis du vil give en hjælpende hånd – og dermed sikre en indtægt til vores klub.

 

Træningslejr for ungdomsspillere

Ungdomsafdelingen planlægger en 2 – dages træningslejr i vores badmintonhal i dagene 4. og 5. marts. Mere information følger, men sæt X i kalenderen allerede nu!

 

Brunch for frivillige søndag den 19. marts, kl. 10 – 12

Bestyrelsen inviterer alle jer, der yder en uvurderlig indsats for klubben, til en lækker og hyggelig brunch. Så hvis du har deltaget i f.eks. arbejdet omkring tømning af Lions container, ”Gartnerholdet”, Bjerg Grandprix, Honky tonk…..eller en af de mange andre frivillige opgaver, så sæt en stort X i  kalenderen ved den 19. marts!!!

 

Ny aktivitet i sæson 23/24????

I bestyrelsen har vi lige nu overvejelser om at udvide klubbens tilbud med en helt ny sport; nemlig pickle-ball. Dette spil er en blanding af tennis, badminton og bordtennis!.....og spillet vokser uhæmmet i USA. Det spilles på en badmintonbane, men med nettet sat ned i tennis-højde.

Foreløbig har vi besluttet at indkøbe lidt ”test-udstyr” for at afprøve konceptet. Hvis dette falder heldigt ud, vil vi tilbyde det som en ny aktivitet fra sæsonstart i september 2023.

 

Bestyrelsen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Vh

På bestyrelsens vegne, Hans-Jørgen Olsen, formand

 
________________________________________

 
Familie badminton

Vil gøre badminton til en familie-aktivitet Nykøbing Badmintonklub tilbyder familie-badminton i weekends.
Både for fastboende og sommerhusejere.
Badmintonklubben i Nykøbing råder over en ”rigtig” badmintonhal med 4 baner samt et ny- etableret motionsrum.
Men i weekends er der meget ledig kapacitet.
Det skal nu tilbydes til familier.
- For mange familier er det vanskeligt at finde tid til at gøre noget sammen i løbet af en travl uge.
Men i weekenden er der luft til være sammen på en aktiv måde.
Derfor tilbyder vi nu et samlet familie-medlemskab for kr. 1500 om
året (op til 4 personer)
For dette får familien en spilletid fredag eftermiddag eller i dagtimerne lørdag og søndag, men derudover kan man dukke op, når der er ledig kapacitet, siger klubbens formand, Hans-Jørgen Olsen
Det er klubbens håb, at det nye tilbud vil være interessant for fastboende, men også for sommerhusejere, som gerne vil benytte weekends til at få rørt sig på en sjov måde.
Hvis én i familien i forvejen er medlem af Nykøbing Badmintonklub, så koster familiemedlemskabet blot kr. 1000.

 
 
________________________________________

 
Åben hal tirsdage 19 - 21
Kun for medlemmer!

Da vores dejlige hal står ledig tirsdag aften, har bestyrelsen besluttet at lave åben hal (kun for medlemmer)

Man møder bare op og spiller med dem der nu er kommet. En super god måde, at møde nye mennesker på, og samtidig have det sjovt og få motion.

Sportslig hilsen
Bestyrelsen

Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Nykøbing Sjælland Badmintonklub | Savværksvej 1A | 4500 Nykøbing Sj. | Tlf.: +45 51 23 27 74