Nyhedsbrev 2022-2023


                                                                                                                                                     23. januar 2023

 

Nykøbing Sj. Badmintonklub nyheder

 

Vi holder ”Store hyggedag” lørdag den 15. april

Mens politikere skændes om at afskaffe Store Bededag, så indfører vi ”Store hyggedag”. Den dag inviteres alle(ungdom, seniorer, veteraner, ældre) til hyggeligt samvær fra kl. 14, hvor vi bl.a. vil give mulighed for at man kan prøve at spille pickleball, som klubben tilbyder som ny aktivitet i den kommende sæson. Der vil naturligvis også være mulighed for at spille lidt badminton. Kl. 18 dækker vi op til en lækker buffet til en fornuftig pris. Sæt et stort X ved lørdag den 15. april. Nærmere info om tilmelding og pris følger.

 

Pickleball – nyt tilbud fra næste sæson

Lige før jul afprøvede nogle af klubbens spillere et hurtigt voksende spil; nemlig Pickleball. Det spilles på en badmintonbane, men med nettet sænket ned til gulvet. Det er lidt en blanding af tennis, badminton og bordtennis. Men det er også et spil, som man hurtigt får meget motion og sjov ud af. Det kan spilles af alle aldre – og er fortræffeligt som et familiespil. Bestyrelsen har derfor besluttet at tilbyde dette som et ekstra tilbud til klubbens medlemmer fra 1. september 2023. vi anskaffer bolde og ”begynder-ketsjere”, så man kan prøve det inden man selv investerer i eget udstyr. Og som I kan se overfor, så er der mulighed for at prøve spillet de, 15. april.

 

Bedre overblik over klubbens frivillige – opgaver

Vi har rigtig mange opgaver, som er med til at finansiere klubbens aktiviteter og drift af hallen. I nogle tilfælde er det svært at finde frivillige til alle opgaverne. Derfor vil vi nu udarbejde en enkel oversigt over årets opgaver med angivelse af hvornår og hvor mange timer man skal regne med. Når vi er færdig med oversigten, vil den blive udsendt til alle medlemmer samt blive sat op på opslagstavle i hallen. Det er vores håb, at dette vil gøre det lettere for den enkelte at tage stilling til hvornår man kan bidrage med et par timers arbejde.

 

Træningslejr for ungdomsspillere

Ungdomsafdelingen afholder en 2 – dages træningslejr i vores badmintonhal i dagene lørdag den 4. og søndag den 5. marts. Trænerne Stine Greve og Lena Remfeldt står for programmet, som byder på masser af træning, aktiviteter og sjov. I kantinen sørger Lone for mad og drikke. Endeligt program udsendes til ungdomsspillerne ultimo januar.


Husk: Brunch for frivillige søndag den 19. marts, kl. 10 – 12

 

Vh

På bestyrelsens vegne, Hans-Jørgen Olsen, forperson

 
________________________________________

 

                                                                                                                                  29.11.2022

 Nykøbing Badmintonklub nyheder

 

Mulighed for familiemedlemskab i weekends

Bestyrelsen har igangsat et nyt initiativ; nemlig et familiemedlemskab. Her kan familien melde sig ind samlet for kr. 1500 årligt. Er der i forvejen en i familien der er aktivt medlem, så gives der en ekstra rabat på kr. 500. Med et familiemedlemskab kan familien spille fredag mellem 14 og 19 samt lørdage og søndage mellem 9 og 17.

Se mere på vores hjemmeside.

 

Vi skal spare på energien!

Vi bruger mange penge på belysning og opvarmning af hallen. Derfor drøfter bestyrelsen hvordan vi kan spare. En ting er at vi alle skal blive bedre til at slukke lyset når vi forlader omklædningsrum og toiletter. Noget andet er at se på vores belysning. Alene i hallen har vi mere end 100 lysstofrør. Dem håber vi at kunne udskifte til LED-rør inden for de næste måneder. Dermed kan vi reducere el-forbruget til belysning af hallen med ca. 50%. Vi er opmærksomme på, at LED giver et andet lys, men det håber vi at vi kan tage højde for.

 

Kan du hjælpe et par timer i weekenden 2. – 3. december???

Vi udlåner hallen til 3 arrangementer: Fredag den 1. holder Odsherred kommune julefrokost; lørdag den 2. er det Granhøjens tur og søndag den 3. afholder Nykøbing Sj. Varmeværk informationsmøde. Det betyder at vi skal sørge for pålægning af tæpper, opstilling af borde og stole m.m. samt oprydning/støvsugning mellem de forskellige arrangementer. Lone har sat tilmeldingssedler op til de enkelte opgaver. De enkelte opgaver kan klares på et par timer. Det vil være rigtigt rart hvis du vil give en hjælpende hånd – og dermed sikre en indtægt til vores klub.

 

Træningslejr for ungdomsspillere

Ungdomsafdelingen planlægger en 2 – dages træningslejr i vores badmintonhal i dagene 4. og 5. marts. Mere information følger, men sæt X i kalenderen allerede nu!

 

Brunch for frivillige søndag den 19. marts, kl. 10 – 12

Bestyrelsen inviterer alle jer, der yder en uvurderlig indsats for klubben, til en lækker og hyggelig brunch. Så hvis du har deltaget i f.eks. arbejdet omkring tømning af Lions container, ”Gartnerholdet”, Bjerg Grandprix, Honky tonk…..eller en af de mange andre frivillige opgaver, så sæt en stort X i  kalenderen ved den 19. marts!!!

 

Ny aktivitet i sæson 23/24????

I bestyrelsen har vi lige nu overvejelser om at udvide klubbens tilbud med en helt ny sport; nemlig pickle-ball. Dette spil er en blanding af tennis, badminton og bordtennis!.....og spillet vokser uhæmmet i USA. Det spilles på en badmintonbane, men med nettet sat ned i tennis-højde.

Foreløbig har vi besluttet at indkøbe lidt ”test-udstyr” for at afprøve konceptet. Hvis dette falder heldigt ud, vil vi tilbyde det som en ny aktivitet fra sæsonstart i september 2023.

 

Bestyrelsen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Vh

På bestyrelsens vegne, Hans-Jørgen Olsen, formand

 
________________________________________

 
Familie badminton

Vil gøre badminton til en familie-aktivitet Nykøbing Badmintonklub tilbyder familie-badminton i weekends.
Både for fastboende og sommerhusejere.
Badmintonklubben i Nykøbing råder over en ”rigtig” badmintonhal med 4 baner samt et ny- etableret motionsrum.
Men i weekends er der meget ledig kapacitet.
Det skal nu tilbydes til familier.
- For mange familier er det vanskeligt at finde tid til at gøre noget sammen i løbet af en travl uge.
Men i weekenden er der luft til være sammen på en aktiv måde.
Derfor tilbyder vi nu et samlet familie-medlemskab for kr. 1500 om
året (op til 4 personer)
For dette får familien en spilletid fredag eftermiddag eller i dagtimerne lørdag og søndag, men derudover kan man dukke op, når der er ledig kapacitet, siger klubbens formand, Hans-Jørgen Olsen
Det er klubbens håb, at det nye tilbud vil være interessant for fastboende, men også for sommerhusejere, som gerne vil benytte weekends til at få rørt sig på en sjov måde.
Hvis én i familien i forvejen er medlem af Nykøbing Badmintonklub, så koster familiemedlemskabet blot kr. 1000.

 
 
________________________________________

 
Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Nykøbing Sjælland Badmintonklub | Savværksvej 1A | 4500 Nykøbing Sj. | Tlf.: +45 51 23 27 74