Informationsbrev fra bestyrelsen


Se her vedr. kontingent betaling !
 

Klubben udsendte d. 29. juli i år et "nyhedsbrev" der bl.a. orienterede om, at man som medlem af klubben ville modtage en mail fra "Holdsport" vedrørende kontingentbetaling.
Mailen fra "Holdsport" blev udsendt i starten af august.

Mange medlemmer har reageret på mailen fra "Holdsport", og er du derimellem, behøver du ikke at læse videre i denne mail :-)

Der kan selvfølgelig være mange grunde til, at du ikke har reageret på ovennævnte mail fra "Holdsport", en kunne være at du ikke kan eller vil være medlem af klubben mere, er dette tilfældet vil vi være meget taknemmelige, hvis du sendte en mail til kassereren på mailadressen leif.tove@nyka.dk, således at du kan blive udmeldt og ikke modtage rykkere vedrørende kontingentbetaling.

En anden grund kunne være, at mailen fra "Holdsport" er blevet stoppet af et spamfilter, så kig lige efter i det bibliotek :-)

er den ikke der, så kan du sende en mail til kassereren på mailadressen leif.tove@nyka.dk, så vil der blive sendt en mail med adgang til "Holdsport".

En tredje grund kunne være, at du har problemer med at betale kontingent på de måder "Holdsport" foreslår, er det tilfældet kan du rette henvendelse til kassereren på mailadressen leif.tove@nyka.dk og mon så ikke vi kan finde en løsning.

En fjerde grund kunne være, at du har slettet mailen fra "Holdsport", er det tilfældet, så kan du sende en mail til kassereren på mailadressen leif.tove@nyka.dk, så vil der blive sendt en mail med adgang til "Holdsport"


Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Nykøbing Sj. Badmintonklub

Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Nykøbing Sjælland Badmintonklub | Savværksvej 1A | 4500 Nykøbing Sj. | Tlf.: +45 51 23 27 74