Ejby d. 17. januar 2015

Hej ungdomsspillere og forældre

Nu er det endelig lykkedes mig næsten at sprænge en i forvejen svag højre achillessene  ved to "stunts" inden for de sidste halvanden måned. Det gode ved de sidste to uheld er, at det endelig lykkedes at gøre en læge interesseret i sagen, så der kunne blive istandsat en behørig behandling. Mærkeligt at den nærmest skal sprænge helt, før nogen begriber alvoren.

Jeg blev straks sendt til Holbæk Akutafdeling og efter 5 timer var jeg hjemme igen med en specialstøvle (den er kæmpestor) og to krykker, og var i øvrigt blevet betjent af en fysioterapeut, som vidste, hvad det drejede sig om. Det var faktisk ganske rart at prøve!

Det betyder, at jeg nærmest ikke kan røre mig ud af huset (og nærmest heller ikke inde i huset) de næste 8 uger - jeg kan end ikke køre bil!!! Derfor arbejder jeg i øjeblikket på at få dækket de badmintonlektioner, jeg har, ind, så alle stadig kan træne to gange om ugen. Det skal nok lykkes.

Det betyder jo desværre at forældre/barn-arrangementet for de store lørdag d. 24 januar fra 13 - 16 må aflyses. Ligesom fredagstræningen aflyses indtil videre.

Efter de 8 uger med spidsfodsstøvlen på dag og nat så venter der 3 måneders genoptræning med professionel hjælp - og i øvrigt skal jeg ikke gøre mig forhåbninger om at lave nogen som helst former for afsæt på en badmintonbane det første års tid. Men jeg håber da at kunne være til stede i hallen efter 8 - 10 uger.

I mellemtiden forsøger jeg så at administrere alt her fra min computer, så det meste forløber, som det plejer - og det skal nok lykkes med de gæve mennesker, jeg har siddende i ungdomsudvalget.

- og husk så: DET ER TILLADT AT SPILLE HVER DAG I BADMINTONHALLEN, BARE DER ER EN LEDIG BANE. DET ER PÅ DEN MÅDE, MAN BLIVER RIGTIG GOD!!!  

 

 

Og så kan jeg da godt lige fortælle, at min tålmodighed er sat på en alvorlig prøve p.t.  :-)

Med de sportsligste hilsner

Nils Sander træner og USU-formand

 

Nykøbing Sjælland Badmintonklub | Savværksvej 1A | 4500 Nykøbing Sj. | Tlf.: +45 51 23 27 74