Kære alle
 
En badmintonsæson er snart ved at rinde ud.
Sæsonen har ikke været den bedste resultatmæssigt, men det vidste vi godt på forhånd. Alligevel blev det til 4 bronze- , 3 sølv- og 2 guldmedaljer til SM.
For nylig kom en U13-pige hjem med en sølvmedalje fra landsmesterskaberne (LM). 3 oprykninger til højere rækker er det indtil nu blevet til, og der er yderligere to oprykninger i vente.
Vi har p.t. 2 A-spillere, 4 B-spillere og 7 C-spillere. Da vi startede projektet for 4 år siden havde vi én kvalificeret spiller!
Vi har i år haft 3 ungdomshold med i holdturneringen - for fire år siden var der ingen hold.
Vi har nu 56 medlemmer og står i begreb med at udvide med et træningshold, så vi kommer op på fire hold - for fire år siden var der ét, og der var masser af plads på banerne.
Vi forudser en jubelsæson i 2016/17, idet de fleste af vores turneringsspillere så bliver andetårsspillere i deres respektive rækker.
Der er ca. 25, der har deltaget i individuelle turneringer i år - for fire år siden var der én.
 
Så der arbejdes ihærdigt på at nå målet - at blive mellem de 10 - 15 sjællandske klubber med de bedste resultater.
 
Al den aktivitet koster mange penge -
og det er her du kommer ind i billedet!!!
 
Hvis dit hjerte banker bare det mindste for Nykøbing Sj. Badmintonklub, så skulle du tage at melde dig til klubbens cykelløb i gågaden lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13:30.
 
Her cykler du så penge ind til ungdomsafdelingen. Du skal selv sørge for sponsorer - dem finder man blandt familie, venner, bekendte, kolleger og forretningsforbindelser. F.eks. kan man hive nogle kontrakter frem på et strategisk  tidspunkt under påskefrokosten, det plejer at give godt :-)
 
Banker hjertet for en sund og stærk ungdomsafdeling i badmintonklubben, så meld dig i løbet af uge 11 til: nilssander@mail.tele.dk
Meddel også gerne, hvis du af uransagelige årsager ikke ønsker at deltage. Så er jeg fri for at ringe til dig.
Yderligere oplysninger, når du (forhåbentlig) har meldt dig under fanerne!
 
Med sportslig hilsen
Nils Sander, USU-formand Nykøbing Sj. Badmintonklub
 

 
Sammen er vi stærke!
Nykøbing Sjælland Badmintonklub | Savværksvej 1A | 4500 Nykøbing Sj. | Tlf.: +45 51 23 27 74