Invitation til at være cykelrytter ved Nykøbing Sjælland Badmintonklubs sponsorcykelløb d. 10. juni 2017

 

Kære potentielle cykelrytter

Badmintonsæsonen 2016/17 går på hæld. Vi forventede en jubelsæson - og det viste sig at holde stik. Ved sjællandsmesterskaberne tilspillede vi os 6 guldmedaljer, 5 sølvmedaljer og 5 bronzemedaljer. Det rækker så rigeligt til at indfri vores målsætning om at ligge blandt Sjællands 10 - 15 bedste ungdomsklubber efter 5 års seriøst arbejde. Vi kan efter 4 år konstatere at statistikken siger, at vores dejlige klub ligger på en suveræn førsteplads, når vi medregner D-, C-, B- og A-rækken, som er de rækker vi selv deltager i. Regner vi Mester- og Eliterækken med, så ligger vi på en sjettepladsplads efter kæmpeklubber som Solrød Strand og Værløse, men foran f.eks. Hillerød og Holbæk.   En U13-pige kom hjem med en bronzemedalje fra landsmesterskaberne for nylig (LM). 12 oprykninger til højere rækker er det ind til nu blevet til i indeværende sæson. Nu hænger der 20 klassificerede spillere på vores "Wall of Fame-tavle" - 19 mere end da starten gik for 4 år siden.

 Og vi har sat ny rekord med hensyn til tilmeldte hold i holdturneringen. Vi har nu et hold i U11 (for første gang), U13, U15 og U17/19.

Vi har nu 53 medlemmer og står i begreb med at udvide med et træningshold, så vi kommer op på fire hold - for fire år siden var der ét, og der var masser af plads på banerne.

Vi forudser endnu en jubelsæson i 2017/18, idet der er dukket flere talenter op blandt de  alleryngste.

30  spillere deltager i forskellige individuelle turneringer i løbet af sæsonen - det er også ny rekord.

- Så der arbejdes ihærdigt i en af Sjællands ældste klubber for at nå op på fordums styrke.

 

Al den aktivitet koster mange penge

- og det er her du kommer ind i billedet!!!

 

Hvis dit hjerte banker bare det mindste for Nykøbing Sj. Badmintonklub, så skulle du tage at melde dig til klubbens cykelløb i gågaden lørdag d. 10. juni 2017 kl. 14:00.

 

Her cykler du så penge ind til ungdomsafdelingen. Du skal selv sørge for sponsorer - dem finder man blandt familie, venner, bekendte, kolleger og forretningsforbindelser. F.eks. kan man hive nogle kontrakter frem på et strategisk  tidspunkt under påskefrokosten og andre sammenkomster, det plejer at give godt :-)

Se vedhæftede kontrakt!!!

Der cykles op og ned ad gågaden - så der er også fint publikum på. Folk cykler normalt ml. 26 og 38 runder, afhængigt af udstyr og form. En omgang er små 900 m. Der cykles 1 time og 15 minutter.

 

Banker hjertet for en sund og stærk ungdomsafdeling i badmintonklubben, så meld dig hurtigst muligt til: nilssander@mail.tele.dk.

 

Yderligere oplysninger, når du (forhåbentlig) har meldt dig under fanerne!

Med sportslig hilsen

Nils Sander, USU-formand Nykøbing Sj. Badmintonklub

 

 

Sammen er vi stærke! Og sammen kan vi måske yderligere promovere Odsherred kommune.
Nykøbing Sjælland Badmintonklub | Savværksvej 1A | 4500 Nykøbing Sj. | Tlf.: +45 51 23 27 74