Succesfuldt breddestævne i Nykøbing Badmintonklub

 

Søndag d. 8/1 stillede 37 urutinerede ungdomsspillere op til årets første breddestævne i badmintonhallen i Nykøbing. Et breddestævne er en turnering for spillere, der endnu ikke har prøvet at være med i en åben turnering eller ikke har fået tilkæmpet sig oprykningspoint i D-rækken.

spillerne blev delt i 18 U09/U11-spillere og 19 U13/U15 spillere. Herefter blev der trukket lod om i hvilken pulje, man skulle starte. Efter de første puljekampe, så bliver der lavet nye puljer - og 1.erne fra første omgang bliver nu sat i pulje I, 2.erne i pulje II og så fremdeles. Dvs. at i sidste omgang, så er man sikret at komme i en pulje med jævnbyrdige modstandere. Alle puljevindere i sidste omgang får en guldmedalje, 2.erne får en sølvmedalje og resten kommer hjem med en bronzemedalje.

Der blev spillet 130 kampe i løbet af søndagen fra kl. 10:00 - kl. 15:30. Det var 37 glade og trætte spillere, der forlod den lille hyggelige hal på Savværksvej efter endt turnering. Og det var yderst tilfredse forældre, der overværede deres børns heroiske indsats på de grønne baner, medens de nød den gratis kaffe Lone i kantinen bryggede hele dagen.

De første tre i U09/U11-rækken var: 1. Magnus Hansen NB, 2. Kasper Marcher Jernløse, 3. Aksel Grütter NB. Dagens mest overraskende præstation stod Aksels lillebror, Alfred Grütter, for. Han blev samlet nr. 4 i rækken, og det skal ses i sammenhæng med, at han kun er 7 år gammel og altså stadig  er U09-spiller i næste sæson! Ham hører vi nok mere til i de kommende sæsoner.

Her blev yderligere delt guldmedaljer ud, for at have vundet sin afgørende pulje, til: Mathias Jernløse, Nooor Meldgaard-Heijnsdijk NB og Marcus Blicher NB.

U13/U15: 1. Andreas Lundberg Jernløse, 2. Emilie Crawfurd NB, 3. Christian Allerslev Hansen NB. Hvis der havde været en fighterpokal, så skulle den være gået til Emilie Crawfurd, for hendes ukuelige kampvilje.  Øvrige guldmedaljevindere: Joakim Hviid Østergaard NB, Søren VHG og Magnus VHG.

det var to opstemte turneringsledere, Michael Juul Madsen og Nils Sander, der sent på eftermiddagen kunne lukke og slukke i forvisning om at denne form for begynderturnering er en kæmpesucces, der er kommet for at blive. Tuse Næs, Vallekilde-Hørve, Jernløse og Nykøbing deltog i stævnet - og det er så meningen at hver klub skal stå for en turnering i 2017/18. Gørlev er også med i dette samarbejde, men havde lige en klubdag på denne datoen.

Næste og sidste turnering i indeværende sæson er d. 5. februar i Nykøbing. Her forventes der at komme endnu flere til start.

 

Venlig hilsen

Nils Sander NB

 

Billederne viser hhv. de 18 U09/U1- deltagere og de 19 U13/U15-deltagereJanuar 2017
Breddestævne 2017 U9-U11
 

Januar 2017
Breddestævne 2017 U13-U15
Nykøbing Sjælland Badmintonklub | Savværksvej 1A | 4500 Nykøbing Sj. | Tlf.: +45 51 23 27 74